Noua literatura


nr 28 in librarii, nr 29 in pregatire
noiembrie 11, 2009, 7:34 pm
Filed under: Uncategorized | Etichete: , , ,

A apărut în librării numărul 28 (din păcate nu şi în chioşcuri, din motivele ştiute), iar săptămîna viitoare apare numărul 29, în care puteţi citi un interviu cu Jose Luis Peixoto, autorul romanului Nici o privire, despre ţinutul cu cea mai mare rată de sinucideri din Portugalia, despre noua generaţie de scriitori portughezi şi despre trupa Moonspell + unul cu Claudia Cosmovici + cronici literare la volumele Ultimii eretici ai Imperiului + Medgidia – oraşul de apoi + Toba pictată + Imagini fugare + America! America! + Blocul 29, apartamentul 1 + Exerciţiu de sinceritate ş.a. + un fragment din monodrama Să fim bogaţi împreună,  din volumul Rubens şi femeiile neeuclidiene semnat de autorul maghiar Péter Esterházy – în curs de apariţie la Curtea Veche Publishing, în traducerea Anamariei Pop +++ un dosar cuprinzător despre cîteva manifestări culturale din Veneţia, Berlin, Paris, Praga şi Istanbul (în care veţi afla de ce Bucureştiul nu e nici Micul Paris, nici Noul Berlin).

Update la informaţia din post-ul precedent: Fondul Cultural Naţional, care a finanţat numărul 28, a avut bunăvoinţa de-a ne permite să comercializăm revista cu preţul de pînă acum (2 lei).  Revista se va găsi şi la tîrgul Gaudeamus, la standul cîtorva edituri.

+++ în curînd o întîlnire // lectură + discuţie // cu un scriitor care a plecat din New York pînă în Ucraina în căutarea unei soţii (în care veţi afla, printre altele, dacă a găsit-o sau nu).

Reclame

Un comentariu so far
Lasă un comentariu

bravo! bine c-a aparut in librarii nr. 28 iar aici nu se-aude nimic de nr. 27. cat sa mai astept? of, of, of… (incerc sa glumesc, dar ma cam enerveaza ca mi-e atat de greu sa citesc revista asta 😦 )

Comentariu de zum
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: