Noua literatura


Ce urmează: nr. 28
octombrie 17, 2009, 5:59 pm
Filed under: Uncategorized | Etichete: ,

Numărul 28 apare săptămîna viitoare. Din păcate, finanţarea primită de la AFCN se reflectă în preţul revistei, ceea ce o face greu de cumpărat, aşa că vom posta pdf-ul aici cît de curînd. Numărul 28 cuprinde:

– un interviu cu Şerban Anghene, autorul romanului Viaţa unui şef de departament povestită de fiul său Supermen

– nouă interviuri cu zece tineri scriitori şi dramaturgi români, parte din proiectul 100 To Watch: Filip  & Matei Florian, Adrian Schiop, Saviana Stănescu, Geanina Cărbunariu, Ana Maria Sandu, Vasile Ernu, Mihaela Michailov, Paul Doru Mugur, Ruxandra Ana.

– cronici la Cinema, de Angelo Mitchievici, Bătrînul, de Cosmin Perţa, Ştim noi cine a fost Eminescu? Fapte, enigme, ipoteze, de Ilina Gregori, Paşi pe graniţă, de Romaniţa Constantinescu, Ziua Independenţei, de Richard Ford, Femeia interzisă, de Malika Mokeddem, Şi hipopotamii au fiert în bazinul lor, de William Burroughs şi Jack Kerouac ş.a.

– un eseu al scriitoarei americane Joan Harvey despre Vampirul pasiv de Gherasim Luca


2 comentarii so far
Lasă un comentariu

revista NU ajunge la vanzare, asa ca pretul e irelevant. oricum, nici pdf/ul 27 nu e pe net, asa ca nu-l astept nici pe acesta prea curand

Comentariu de white noise

intr-adevar, pretul e ultimul care sa conteze, de vreme ce eu nu am gasit revista nici macar la libraria de la Muzeul literaturii. si nu imi dau seama prea bine de ce ati numit-o „noua literatura”, probabil doar pentru ca in ea semneaza cativa tineri? cred ca as fi preferat mai multe recenzii la cartile tinerilor, sau mai multa literatura buna in paginile revistei, sau… macar o adresa de e-mail valabila (la cea „oficiala” am trimis de vreo 3 ori acelasi mesaj, in urma cu mai mult timp, fara vreo confirmare a primirii, deci ma mir sa fi fost „activat” vreodata…)

dar… mult succes si poate ca veti deveni candva ceea ce probabil v-ati propus inca de la inceput…

Comentariu de daniel




Lasă un comentariu